sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri valmistui sittenkin!


Valmis! Ja vielä marraskuun puolellakin! Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta jos ei ole edes suunnitelmaa? No silloin mennään mihin ajatus vie ja sillä hyvä. Liekö hyvä, mutta kelvatkoon.

Meillä on tänä talvena ensimmäistä kertaa joulukalenteri. Pieniä tavaroita aloin keräillä jo viime keväänä, mutta puolet tavaroista päätyi vahingossa lapsen leikkeihin jo jokunen viikko hänen löydettyä ne kaapeistaan. Kirppiksiltä koitin uusia metsästää, mutta senhän nyt tietää mikä on tarjonta tähän aikaan vuodesta. Päätin siis siirtyä kaupan hyllyille.


Ponit ja kirjat on kirppikseltä kannettuja aikaa sitten. Pinneille on aina tarvetta, samoin hammasharjalle. Ilmapallot sijoitin lapsen syntymäpäivien tienoille. Loput taitaakin sitten mennä suusta alas.. Nyt kun fiksusti ajattelen niin täytyykin huomenna vielä jakaa pinnit neljälle eri päivälle niin niistä saa enemmän iloa.Toteutus on yllätysyllätys nollabudjetilla. Luonnonväriset pussit on Punnitse & Säästän kierrätyspusseja, värikkäät puolestaan vuosia sitten Tiimarin loppuunmyynnistä ostettuja, joita olen koittanut kituuttaa loppuun kaikki nämä vuodet lahjojen paketeiksi ja säilöntään. Tämän tehtävän jälkeen pussit päätyvät takaisin kaappiin ja aikoinaan taas uusiin tehtäviin. Jotta oikein ekolookisia ollaan niin numerot on lehdistä leikattu. Pyykkipojat on äidin hyllystä bongattu ja paalinaru heppatallin roskakasasta kaivettua. 

Nyt ristitään sormet ja varpaat, siirrytään yöunille ja toivotaan, ettei tuo viritelmä rojahda yöllä seinältä alas. Olenhan hakannut naulat ihan ITTE kattolistaan kiinni. Ei hyvää lupaa!2 kommenttia:

  1. Mäkin aion ensi jouluna tehdä tollaisen pussukkakalenterin. Nyt 1-vuotias pärjää vielä partiolaisten joulukalenterilla, josta repii irti luukkuja :)

    VastaaPoista
  2. Meidän uhmaikäiselle taas ei tunnu tämäkään riittävän.. Aina hänellä on hirmuiset odotukset ennakkoon mitä pussissa olisi ja jokaisen neljän luukun kohdalla on nyt tuntunut olevan melkoinen pettymys. Kyllä lopulta on tykännyt, mutta hartiat oikein lysähtää maahan saakka aluksi :D

    VastaaPoista