perjantai 6. joulukuuta 2013

Taaperosta leikki-ikäiseksi. Nyyh.

Leivinjauhepurkki ja punainen tarjotin dyykattuja

Kolme vuotta sitten elämä muuttui. Maailmaan syntyi pieni nyytti, niin rakas ja soma.


 Wv osa dyykattu pari ehtoota sitten,
Jukka-palikat kirppislöytö 0,50e/pussi

 

Kolme vuotta on pitkä aika. Monet sanoo, että vuodet vierii niin nopeasti. En allekirjoita. Toisinaan tuntuu, että tämä tie on ollut pitkä ja kuoppainen, mutta silti päivääkään en vaihtaisi. Ihmisenä, äitinä olen kasvanut uskomattomasti, olen oppinut elämästä enemmän kuin koskaan. Olen kasvanut aikuiseksi ja saanut elämälleni tarkoituksen, sen kaikista tärkeimmän.

Tytöt löydetty kuin tilauksesta viikolla kirppikseltä. Yhteensä 0,50e

Kehykset kierrätettyjä, 
suurinosa huutokaupasta

Jos lapselta kysyttäisiin niin kaikki hänen juhlapöydässään olisi ollut punaista. Kakun piti olla punainen prinsessakakku. No onhan se punainen ja jotain ("suohon" uponneita) tyttöjäkin päältä löytyy. Tuskin sitä, mitä mielikuvissaan ajatteli, mutta oi sitä ilon määrää, kun kakkunsa näki. Aiemmin meillä on suolaisena pöydässä ollut lähinnä piirakoita, mutta tällä kerralla oikaisin pikku naposteltavien kautta ja nehän oli oikea jymymenestys!

Laitoin kahvipöytään palasokerina jotain ikivanhoja kaapin perukoilta löydettyjä sirkkuja. Toisena vaihtoehtona oli intiaanisokeri. Sukulaiset ei uskaltanut viimeksi juhlissa sokeria kuppiin laittaa ollenkaan, kun tarjolla oli vain intiaanisokeria. Käytettiin nyt loppuun nuo valkoiset sokeritkin niin saavat tyytyä puhtaampiin tuotteisiin tulevilla kekkereillä. Eikä tälläkään kertaa kukaan kajonnut intiaanisokeri purkkiin ;)

2 kommenttia:

  1. Onnee 3-vuatiaalle! Tarttee pistää miäleen noi naposteltavat. Meillä on 2-v juhlat ens kuussa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän kiittää. Tai hänen äitinsä ainakin. Ja jos nyt haluaa helpommalla päästä niin voihan noihin tikkusiin laittaa vaikka nakkeja?

      Poista