lauantai 28. joulukuuta 2013

Lamppuhulluus

Apua! Kattoomme on ilmestynyt uusia lamppuja. O-ou!

Meikäläiselle on tullut totaalinen kyllästyminen kaupan lamppuihin. Kolmeen huoneeseen pitäisi vielä keksiä uudet valaisimet, mutta niiden aika on sitten, kun sopivat ideat mieleen juolahtaa.Pienen murusen huoneeseen oli ilmestynyt yhtenä viikonloppuna lamppu aivan salaa. Illalla lapsi huomasi lampun ja olihan hän aivan kummissaan asiasta. Se on vallan huikean hieno meidän molempien mielestä. Alunperin kannoin metallinkeräyksestä tämän oletettavasti mehumaijaan kuuluneen osan sadevesikaivon kanneksi, mutta kyseiseen tarkoitukseen se olikin kooltaan pieni.

Tänään keittiöön ilmestyi myös uusi lamppu. Aiempi lamppu oli Ikeasta. Olen sitä vihannut aina, joten en uhraa aikaa enemmälle kertomiselle.. Alempi lampuista on ruokapöydän päällä ja ylempi kulkuväylällä. Johto ei halunnut asettua, joten johtoon ripustui vanhoja Sorsakosken aterimia painoksi johtoa oikaisemaan. Eipä nuo aterimet hullummalta näytä, saanee kauemminkin roikkua. Varjostimet on isovaarin nurkista löydettyjä, alkuperä hieman hämärän peitossa, mutta jonkun itse nikkaroimia lienee olevan. Vielä kun pian tummuisi tuo kamala vanhan loisteputkivalaisimen jälki..


2 kommenttia:

 1. Sulla on luava miäs, noi on tosi hianoja lamppuja!
  Tossa olis yks idea lampuks:
  http://www.copyepaste.com/2013/06/para-artesas-habilidosas-luminarias-de.html?m=1
  Ja tapetti-ideana tuli ensimmäisenä miäleen se kun Pikkukiiski päällysti kaapinovet ohueks kuluneella retrolakanalla. Voiskohan kangasta käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Kiitos vinkistä, ei muuta kun pitsiliinoja metsästämään :)

   Poista