lauantai 7. joulukuuta 2013

Saalista Loimaalta

Loimaan kirpputoreja koluan aika useasti. Usein poistun tyhjin käsin, mutta jos onni potkaisee niin tavallisesti löydöstä on todella iloinen. Näin kävi tällä viikolla. 

 
Brio junaradan palat yhteensä 16e

Ehei.. Älkää kuvitelko, että joka päivä kannan Brioja kotiin.. Olen useampi vuosi sitten alkanut etsimään Legon Duploja ja Brion junaradan osia talouteemme. Kyseessä on kaksi tuotetta, jotka on pitkäikäisiä, kulumattomia, kestää sukupolvelta toiselle ja omaa pitkän käyttöiän. Todennäköisyys löytää kirpputorilta vähääkään järkevällä hinnalla on siis tooooodella pieni. Arvatenkin myös jollakulla muulla saattaa olla sama haave... 

Loimaalta kävi tuuri, ensimmäisen kerran. Tuuri kävi tosiaan juuri sen vuoksi, että myyjä oli juuri tuomassa pöytäänsä nämä aarteen ja heti pääsin ne nappaamaan. Perässäni tullut nainen jäi nuolemaan näppejään, joten olin juuri oikeaan aikaan paikalla. Määrä näyttää kuvassa pienemmältä kuin todellisuus, koska niitä oli kokonainen muovikassillinen.

Fit ja Nalle Puhit ilmaisia, Prinsessa-lehdet 0,20e/kpl

Minähän olin se äiti, joka ajatteli, ettei talouteemme koskaan tule mitään kaupallista kuraa, kuten prinsessoja, Hello Kittyä, Carseja tms. Tässäkin asiassa olen oppinut, ettei ne äidin ajatukset ole tärkeimmät. Lapsella on todellinen prinsessa-vaihe meneillään eikä sen kanssa säästellä, äidin on joustettava. Prinsessa-lehdet on jo liki läpi luettu, niin mieleisiä ne olivat. Ilmaisten hyllystä nappasin vielä muutaman Nalle Puhin ja itselleni tämän vuoden Fit-lehden. Koskakohan vaan sitä ehtisi lukemaan. Hmm..

Ja prinsessoista Hello Kittyyn. Löydettiin myös taaperon osalta paljon himoittu ja puhuttu lasten tietokone 5e hinnalla. Patteritkin oli toimivat eli päästiin testaamaan toimivuus paikalla. En ole aiemmin uskaltanut ostaa, kun hinta on yleensä paljon korkeampi ja toimivuudesta ei tietoa. Lisäksi mukaan napattiin 1e hintaiset Hello Kitty posliiniastiat mini koossa. Voihan HK!

 Kappahlin raitapaidat 1,50e/kpl, Småfolk 1e

Raitapaitoja rakastan. Ne kolahtaa vain vuosi toisensa jälkeen. Nämä kyseisen reissun paidatkin on mielestäni unisex-värisiä, joka on meidän perheen vaatetuksessa ja sukupuolineutraalissa kasvatuksessa tärkeitä asioita. Tuo lehmäpaita on juuri tämän hetken kokoa, jota periaatteessa ei tarvittaisi, mutta kuosi suorastaan hyppäsi ostoskärryyn.

Meidän perheessä on sellainen tapa, ettei joka kerta kirpputorilta saa mitään. Lapsi tietää, että äiti ehdottaa, jos jotain ostamisen arvoista löytyy. Itseasiassa todella harvassa on ne kerrat, jolloin ostetaan leluja. Vaatteet ostetaan yhteisymmärryksessä, toistaiseksi kaikki äidin tarjoamat ovat kelvanneet. Täytynee koputtaa puuta ja olla onnellinen niin kauan, kun äidin makua kunnioitetaan ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti