sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulun aloitusSe tärähti kerrasta, näin käy joka vuosi.. Olen aivan viilipytty tapaus marraskuun, joululaulut ja lahjahössötys risoo suunnattomasti ja fiilis on ihan nollissa koko joulun suhteen. Sitten koittaa se ensimmäinen päivä JOULUkuuta. Edelleenkään en lähde lahjahössötykseen ja musiikkinakin soi lähinnä Raskasta joulua - levyn kappaleet, mutta väkisin se joulu tunkee kotiin. Sisustuksen suhteen puskee myös se sisäinen toisinajattelijani esiin. Muutaman tähti on ripustettu ikkunaan, mutta perinteiset joulukyntteliköt sai jäädä kaapin päälle. Ensimmäistä kertaa meille tehtiin adventtikynttelikkö, materiaaleina vanhoja raudoiksen ylijäämälankoja ja toteutus omasta päästä riivitty. Eipä ainakaan tuikahda numerot tulille!


Postilaatikolta kotiin kaartaessa oli ojaan karautus lähellä, kun pajupuskat oli tulvillaan pajunkissoja. Kyllä luonto on ihmeellinen.Sohvalla meillä on majaillut perinteisiä makkarista pois nakattuja littaantuneita tyynyjä, joissa olen käyttänyt retrotyynyliinoja. Viikko sitten keksin, että saan tyynyistä muhkeampia ja neliskulmaisia, kun hurautan ne kooltaan pienemmäksi. 

Aluksi piti aplikoida uusiin tyynyliinoihin perinteisiä piparimuottien kuvia, mutta nämä kuvat netistä löydettyäni päätin taas poiketa perinteisestä joulukaavasta. Näitä tyynyjä voi pitää huoletta vaikka koko kevään. Kolme kukallista tyynyliinaa ompelin retroverhosta, possujen ja siilien pilkkukangas on vanhasta mekosta, keltainen kangas erään kangaskaupan loppuunmyynnin jälkeen roskalavalta dyykattua. Vetoketjut löytyi kirpputorilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti