lauantai 30. marraskuuta 2013

Paranemmaan päin

Käytiin viikolla lapsen kanssa sukuloimassa perheessä, jossa oli podettu jo useampi päivä aiemmin vatsatautia. Harhaluulossa olin elänyt ja kuvitellut, ettei vatsatautipöpöt ole kovin pitkäikäisiä... Väärin luulin. Alla näkyykin sitten viime yön ja tämän päivän parhaat kaverini.


Apilatarjotin 0,50e, sydäntarjotin 2,20e, 2-muki kirppiksen ilmaisten laatikosta, Kehrä-pannu isäni täsmäostos huutokaupasta "parinkympin hujakoilla"

Kehrä-pannu on lämmittänyt kupposen jos toisenkin kamomilla-teetä. Kamomillaa löytyy aina meidän lääkekaapista. Sillä on hoidettu antibakteerisuutensa vuoksi kaikkea mahdollista poskiontelontulehduksesta haavojen kautta vatsavaivoihin. Lapselle olen juottanut teetä, jos vaikka toimisi ennaltaehkäisynä eikä vatsapöpö häneen pääsisi puremaan. 

Oma olo on onneksi jo paranemaan, mutta edelleen on pelko lapsen sairastumisesta. Yhden vatsataudin (vasta) nähneenä en toista lapselle ihan pian toivoisi.

Päiväunet teki sen verran terää, että ehkä näillä puhdeilla jaksan illalla väkästää joulukalenterin valmiiksi seinälle odottamaan aamuista ihmettelyä.. Jännittävää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti