perjantai 8. huhtikuuta 2016

Lahjarahat sijoituksiin


Olen kasvattanut lähiviikkoina materian määrää, sijoittanut kesäkuisia äidiltä saatuja lahjarahoja. Ostin 3 kpl Arabian valkoisia kukkaruukkuja, aiemmin samasta rahasta ostin Arabian Kalevala-vuosilautasen syntymävuoteni mukaan sekä Heikki Orvolan Miranda jälkiruokakulhon sokerikoksi.

Itselle tärkeisiin, spesiaaleihin arkipäivän piristäjiin jäi vielä käytettäväksi 66e. Äiti voi olla varma, että ostan myös lopuilla jotain sydämen valloittavaa ja onnellisia tuntemuksia herättäviä vanhoja ja itselleni arvokkaita esineitä.

On olemassa tarve. Suurelle, valtavalle tarjottimelle. Vaatimuksena mahtua terassin ovesta ulos, ilostuttaa keittiön keltaista seinää vasten jokaisena aamuna ja olla kotimaista tuotantoa. Olen valmis sijoittamaan myös edellisen vuoden loput lahjarahat sopivan osuessa kohdalle.

7 kommenttia:

 1. Nuo Arabian ruukut ovat kyllä kauniita. Itse löysin juuri kaksi ruskeaa, ja ostin vaikken vielä tiedä mihin tulevat. Ehkä joskus noita valkoisiakin. Näyttävät raikkailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kauan jo ihaillut, erityisesti tummia. Nämä oli jo sen hintaisia, että olisi ollut rikos jättää kirpparille. Ja melkeinpä sanoisin, että näitä tulen ostamaan lisääkin. Käytännöllinen ja kaunis, mikä sen parempaa.

   Poista
 2. Marimekon pyöreä iso siirtolapuutarha-tarjotin sinivalkoisena olisi niin ♡

  (Tai no melkein kaikki marimekon isot pyöreät tarjottimet ovat ihanilla kuoseilla..)
  ..menis varmaan suunnilleen just sun budjettiinkin.

  VastaaPoista
 3. Heh..64e maksaa uutena.. oli pakko tarkistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon katsellut noita Marimekkoja, ei oikein muita vaihtoehtoja ole eteen osunut. Sopiva koko, kestävä pinta ja kauneus. Jää vielä kaksi euroa tuhlattavaksikin. Sillähän voi saada vaikka ja mitä kun oikein sijoittaa ;)

   Poista