tiistai 7. lokakuuta 2014

Aarre ukille


Siinä se oli. Kirpputorilla, huomaamattomasti ylähyllyllä. Painoi varmasti kilon. Väri niin mahdottoman kaunis, malli suorastaan upea. Yllätykseksi niskasta roikkui lappu, jossa oli langan etiketti. Ei mitään markettitavaraa, SandnesGarn Smart Superwash, 100% villaa. Ei nypyn nyppyä, vaikutti aivan käyttämättömältä. Peloissani kurkkasin hintalappua. Meinasin pyörtyä.

Kassalla tuntui samalta kuin muutaman roposen maksanutta tuohikoppaa ostaessa; hävetti ostaa kaunis, aikaa vievä ja kädentaitoja vaativa tuote pilkkahinnalla. Suorastaan synniltä tuntui ajatukseni paidan purkamisesta langoiksi. Sovitin kotona, aivan liian iso. Viimein välähti. Onhan tälle käyttäjänsä. Juuri hän, joka sunnuntaina jokkiskilpailuista tullessaan tokaisi omistavansa nyt varsin lämpöisen lankapaidan.

3 kommenttia:

 1. Hei nyt kun otit villan puheeksi niin pakko myös itte hehkuttaa kun kukaan muu ei tajua :D
  ostin ruskovillan silkkivillaiset rinnanlämmittimet kun viima särkee näitä maidosta täyttyviä tissejä koko ajan ja voi että mikä taivas laskeutui rinnoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää mitä suositella, kun joku kysyy! Mulla oli aina köyhännaisen versiona vaan ties ja mitä lapsen villapaitaa sullottuna ympärille :D

   Poista
 2. Hahhah juu :D voihan tällee jo yli vuosikkaan kanssa panostaa ;-) viime syksynä särki koko ajan kylmyys ja nyt sai riittää :-) todellakin ovat joka euron väärtit :-)

  VastaaPoista