tiistai 5. elokuuta 2014

Rentoilua


Eletään kenties viimeistä lämmintä viikkoa. Viimeisiä uimakelejä. Kaksikon kanssa huinaan milloin minkäkin lätäkön rannalla. Nautin viltillä makaamisesta ja sukkien neulomisesta samalla, kun kaksikko tuhlaa ylimääräiset energiansa rantahiekkaan ja -veteen. Toisinaan mietin hetken mitä tekisin nyt arkityössäni. Yksikään ajatus ei ole houkuttanut takaisin vanhaan, onneksi paluu ei häämötä vielä vuoteen. 

Etten olisi ainut rentoilija löysin vielä rennomman kaverin kylän kalliouimalasta. Sisukkaasti puolalainen tutki infotauluja, totesi kaiketi ettei kalastuskieltoa ole. Ujutti virvelin(!!) koukkuun madon ja rupesi ongelle. Onki tunnin, hiukan toistakin. Ei kala syönyt. Heitti keksinmuruja veteen. Ei auttanut. Lopulta hän joutui ämpäri tyhjänä lähtemään kotiin. Ei tullut evästä, ehkä parempi tuuri ensi kerralla? Kunnioitettavaa rentoilua mielestäni.

Koko päivä meni rentoilulle, joten voisin mieluusti yhden erittäin katkonaisen ja painajaisten täyteisen (onneksi olin lohduttajan asemassa) yön jälkeen toivoa yhtenäisiä yöunia. Ensi yönä lapset nukkuu hissun kissun omissa sängyissään, meikäläinen koisaa yhdeksän tuntia kertaakaan heräämättä "äksänä" vallaten koko sängyn. Olisipa rentoa. Kenties liian rentoa ollakseen totta?

7 kommenttia:

 1. Saako toivoa? Postausta esim. imetyksestä tms, kun koskettaa itseä tällä hetkellä :) Tuolla aiemmin olet kertonut, että olet doula yms yms. Avarra meille tietämystäsi! :)

  Kiitos mielenkiintoisesta blogista, ihanaa vaihtelua kaiken tusinahömpötyksen maailmassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toiveet on enemmän kuin tervetulleita ja lupaan toiveeseen vastata :) mikäli on omaan henkilökohtaiseen vauvaelämääsi kysymyksiä niin voit osoittaa ne sähköpostiin. Vastaan mielelläni taitojeni mukaan.

   Poista
 2. Kyllähän me Johanna ollaan useinkin puhuttu, sähän olet mun guruni! vaikee enää arvata kuka täällä kirjoittelee? ;) Olis vaan niin ihana saada postaus näistä asioista, mua kiinnostaa niin paljon ja ois mageeta et jakaisit muillekin sun tietojasi :) Koska vaikka ollaan puhuttu monta kertaa niin lyödäänkö vetoa, että en vieläkään tiedä kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ehkä nyt hiukan jyvällä olen, jos ei olekaan kyse enää ihan pikkuvauvan imettämisestä.. Muut ohjattavat tällä hetkellä kun on pikkiriikkisiä vauveleita tai odottavia naisia :)

   Poista
 3. juu, kyllä mun vauva on jo 11kk ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun olet löytänyt Pappadiipan höpötysten pariin! :)

   Poista
 4. no siis tää on niin mahti blogi!! :)

  VastaaPoista