lauantai 31. toukokuuta 2014

Nuhanenän voimakonstitEi maistu kuin puuro ja hernekeitto (ei yhdessä, se on raparperikiisseliä). Nenä tukossa, hajuaisti hukassa. Puolen vuoden töissä käymisen jälkeen se iski. Järkyttävä flunssa. Ei me lääkkeitä niin käytetä. Lapselle annan tarvittaessa kuumelääkettä, muutoin pärjätään luonnon konsteilla. Valkosipulia sukkiin tai korvaan, teelusikallinen hunajaa yskään, sipulia tyynyn viereen, inkivääriä teenä ja kaalit rinnalle. Eikä ole tarvetta pahimmalle viholliselleni antibiootille.


 
Pyry on saanut talvivillansa irti ehkä jo lokakuussa.. Joka kevät yhtä toivoton urakka. Viikkoja ja kuukausia. Aina vaan irtoaa. Hyvään tarkoitukseen lahjoittaisin mieluusti iiiiison määrän koirankarvaa. Tietääkö kukaan käyttökohteita tai käsityöläistä, joka kiinnostuisi?

"Kotimetsässä" kipaistiin herkuttelemassa. Kuusenkerkkiä syötiin ja lapsi totesi niiden maistuvan salmiakilta. Lienee kaikki maistuvan salmiakilta, kun tarpeeksi paljon toivoo. Onhan ne, lähes salmiakkia. Ei saa pelästyä, ei syöty kieloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti