perjantai 10. lokakuuta 2014

Sukkasankarit


Olipa kerran Täti Pasulius ja Setä Sooseli. Eräänä aamuna he löysivät keittiön pöydältä kahdet uudet villasukat. Riemunkiljahduksien kera sovittivat sukkia jalkaansa. Lopulta löysivät oikeat parit, molemmat olivat perin onnellisia, kun sukista löytyi pinkkiä. Heidän äitinsä oli myös perin onnellinen, että sukat kelpasi ja olivat sopivan kokoiset. 

Tarjoan teille perjantaihaasteen! Koita saada samaan kuvaan kaksi leikki-ikäistä. Kuvassa pitää näkyä yhteensä neljä jalkaa, joissa jokaisessa on villasukka. Jokaisen jalan pitää olla vasten lattiaa. Itse onnistuin kuvan nro 29 kohdalla. Olen ylpeä saavutuksestani.

5 kommenttia:

 1. Miten sulla muuten pysyy muksut pystyssä villasukkien kanssa? Meillä ainakin taapero on alta aikayksikön turvallaan jos sille laittaa villikset :D
  Ne olis niin lämpimät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo esikoinen rauhallisena pysyy hyvinkin. Kuopus oli sen tuhannen kertaa nenillään ennen kun tajusi miten villasukkien kanssa pysytään pystyssä. Toisten täytyy hakata hiukan enemmän päätä seinään ;) Lankakaupoista ja muistaakseni Tarjoustalosta saa sellaista "jarrusukkamössöä", jota voi laittaa kyllä villasukkien pohjaankin. Eri asiansa sitten on miten sukat kenkiin sopii.

   Poista
 2. Hmmm jarrusukkamömmö, täytyypä tutustua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuotteelle varmasti on olemassa jokin muukin nimitys. Suosittelen tarkistamaan Johanna-Suomi-Johanna sanakirjasta.

   Poista
 3. No mut toi nimitys on paljon hauskempi ku mikään virallisempi ;-)

  VastaaPoista