torstai 27. helmikuuta 2014

Kevättuulia ja kirpputoreja

Olen aiemminkin saattanut kertoa, että Somerolta löytyy erinomaisia kirpputoreja. Joskus muinoin en tykännyt ollenkaan, vanhaa romua ja rääsyä täynnä. Sitten tuli jokin naksahdus, aloin ymmärtää ainutlaatuisuuden päälle ja nykyään nuo pienen kylän kirpputorit on ehdottomat suosikit. Tässä tunnelmia edelliseltä Someron kierrokselta.

Pupujussi-pussilakana lähti matkaan 2,50e. Kunto ei häävi, mutta...
Ihania eikö vain? Nuo isot lamput vetoaa kerta toisensa jälkeen ja aivan varmasti harmissani olen vielä joskus kun joku ne kotiinsa kantaa. Mutkun ei mulla ole korkeita ja tilavia huoneita.. Ecotekola on työpajatoimintaan perustuva kirpputori, Rihmankiertämä lähetystyöhön. Onneksi jonkun mummon nurkista vielä löytyy näitä aartehia.
Näiden kahden lisäksi Somerolta löytyy Putiikki, joka myy tavaraa lähetystyön hyväksi ja Alihinta, jossa hinnat on yleensä niin kohdillaan, ettei tällaiselle parin euron löytöjen tekijälle juuri mitään mukaan tartu. Alihinta kuitenkin kuuluu niihin paikkoihin, josta todella voi löytää etsimänsä, jos on valmis vain maksamaan täyden markkinahinnan.


Mukaan tarttui tältä reissulta kolme palapeliä ja yllä ollut pussilakana. Muumipalapelit on ehdottomia suosikkeja meillä, joten euron paketilta niistä mieluusti maksoin. Pieniä taskukoiria tuskin voi olla nassikalla  liikaa, nämä yksilöt kustansi huikeat 20 snt kipaleelta.
Varma keväänmerkki on koiratarhan siivouksen aloitus. Työtä on ollut vauhdittamassa yksi kuumeilija, joka ei malta neljän seinän sisällä pysyä vaikka väsähtää pian ulos päästyään. Hiljaa hyvä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti