sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikon tähdelliset

Hiphei miten aika rientää. Päivät huiskii niin, että laskin avanneeni tietokoneenkin viimeksi viikko sitten. Kuvin kerrottakoon kuitenkin mitä täällä on viikon aikana puuhailtu.


Leivottu äärettömän helppoa, terveellistä, sokeritonta, maidotonta, gluteenitonta, lisäaineetonta ja ravitsevaa piirakkaa. Tämä ei tarvitse kuin turkkilaista jogurttia ja mulpereita kylkeensä niin johan on maittava välipala valmiina. Myönnän olevani koukussa.

 Tongittu roskalavalla. Aarteista ja löytöpaikasta luvassa juttua myöhemmin..

 Tongittu lasinkeräyksessä. Tällä kerralla saldonta Toikan Flora-malja. Toisesta syrjästä kappale irti, mutta liimallahan sen korjaus hoitui. Vessan "talouspyyhkeet" sai tilavamman säilytysratkaisun siis.
 Käyty luovuttamassa verta. Pieni teko, suuri apu.

 Neulottu...
 Neulottu...
Ai niin. Kerroinko jo neuloneeni?

Saatu kunniatehtävänä lämmittää isomummin ja -vaarin vanhaa kansakoulua. Isäntäväkeä ilahduttaakseni imuroin vielä lattiatkin. Kyllä olikin hermoja lepuuttavaa vanhaa lautalattiaa imuroida <3

 Opiskeltu?

Opiskelujen myötä käytännön sovellukseen. Mung-pavut ja linssit itää jo! Sisäinen viherpeukaloni on löytynyt!


Kiitos ja kuulemiin!


5 kommenttia:

 1. Jos kerkiit, niin kerropa ton gluteenittoman ja maidottoman herkun ohje. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kirjottelen sen vaikka erilliseksi osaksees :) Jos ei kiirus ole nyt juur tänään?

   Poista
  2. Torstaina meen kaverille joka tarttee gluteenitonta ja maidotonta ruokaa. Tollanen piirakka vois olla hyvä tuliainen. Jos siksees kerkiit kirjottaa, tosin ei maata kaada vaikket ehtiskään. :-)

   Poista
 2. Äääh, en kestä sua! Miten ihmeessä sä teet tollasia löytöjä aina? Kerroin naapurille susta ja se kysy heti, että pääsiskö se sun mukaan joskus metsästää otsalamput otsalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi tok! Kuules kun pitää tutkan päällä, kyttäilee ympärilleen ja käyttää tarkkaa vainua niin johan alkaa löytyä ;)

   Poista