sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Laiska viikonloppu

Meillä on vietetty oikein laiskaa viikonloppua. Pyykkiä on pesty ja ruokaa tehty helpoimman kautta, mutta maanantaina lienee iskevän alakulo, kun katsoo muuta huushollia... Laiskojakin viikonloppuja tarvitaan, ehdottomasti. Ei elämän aina niin siistiä ja ohjelmoitua tarvitsekaan olla.
Tänään vietettiin kummityttöni 1v juhlia. Uskomatonta vauhtia aika kuluu ja niistä pienistä vauvoistakin kasvaa taaperoita.. Isovanhempien vintistä kaivettiin lapsukaiselle käyttöön äireen vanha rattikelkka (löydän lievää ysäriluukkia värityksestä). Stiga on lujaa laatua näköjääs! Milloin ujosta taaperosta tuli vauhtipää leikki-ikäinen?

Loppuviikosta päiväkodissa alkoi olla jo itkuttomia päiviä. Peukut pystyssä, että lapsukainen on viimein sopeutunut ja arki lähtee hieman kevyemmin rullaamaan!

Psssst.. Pipo on tikuteltu jokunen viikko sitten seiskaveikan jämistä Muita ihania-blogin ohjetta muokkaillen. Pipoa on kutsuttu Pastori-pipoksi. Vaan enpäs tiedä miksi?

4 kommenttia:

 1. Hei, olisiko sulla sen lankavärjärirouvan yhteystietoja? Mun virkattu peitto ei etene mihinkään, kun langat loppuivat... Laita vaikka sähköpostilla ihanatalomaalla@gmail.com.

  VastaaPoista
 2. Niinhän ne lapsoset kasvaa. Hiano pipo! Mulla on tota samaa tyyliä villasukkien varressa, tarskos tehdä kans pipo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on pipona aika hupaisa. Meinaan menee meikäläisen päähänkin, mutta on sen verran piukka, ettei sitä tohdi ihmisten ilmoilla käytellä.. Mut pituudestaas ihan passeli. Niin ja se on tosiaan aina oikeeta eli ihan älyttömän nopea ja helppokin.

   Poista