lauantai 1. helmikuuta 2014

Flunssa kyläilee

Johan sen jokainen tietää, että päivähoidon aloittanut lapsi sairastaa ensimmäisen vuoden ahkerasti. Eikä asiaa varmasti helpota se, että toinen aikuisista kantaa kaikki kulkevat pöpöt myös naapurikunnasta. Lapselle kehittyy taatusti jokin superimmuniteetti.


Päivällä itselläkin olotila oli vielä sen verran pirteä, että leivottiin ensiviikon liputuksen kunniaksi muffinseja. Esteettisistä syistä jaan kuitenkin vain kuvan taikinan kaapimisesta enkä niistä lössähtäneistä ja liki palaneista kakkusista.. 


Päivän dyykkaus: 2 pakettia tulppaaneja kaupan roskiksesta
 

Kun ilta saapuu, on ääni liki kadonnut, köhisyttää ja nuhistaa. Lienee siis varsin hyvä syy keitellä viinimarjamehut, syödä hieman flunssavitamiinia, katsella viikon mittaan arjen tohinassa unohtuneet sarjat netistä ja neuloa jotain mihin ei aivotoimintaa juuri vaadita. 

Kyseinen sukan retale on päätymässä lapsen päiväkodin opiskelijan jalkoja lämmittämään. Opiskelija aloitti lapseni kanssa yhtä aikaa ja heille luotiin jo alusta asti vahvaa suhdetta. Itse olen äärettömän onnellinen tästä sattumasta ja haluankin omalta osaltani kiittää tätä lapselle mieleenpainunutta ja ihanaa nuorta lähihoitajaopiskelijaa. Toivottavasti lämmittää varpaiden lisäksi myös nuoren naisen sydäntä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti