sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kurkistus suljetun oven taakse...

Talosta löytyy huone, vaatehuoneeksikin sitä muinoin kutsuin. Olisikohan monitoimihuone osuvampi kuvaus nykyään?Huone on tapetoitu takkahuoneen ylijäämillä. Nuukana ihmisenä ei viitsinyt rahaa hukata maalipurkkiinkaan tällaisen kopin vuoksi. Isomummin kutomossaan valmistava villahuopa kuuluu vakiovarustukseen, eihän koneella tarkene istua ilman villakerrosta. 


Vanhat kahvipurkit kätkee sisäänsä ompeluvermeitä. Kuvasta löytyy myös todiste siitä, että joskus muinaisina aikoina olen ollut jokusen viikon koulun pakollisilla puutyötunneillakin. Tykkään kyllä aikaansaannoksestani. Tavattoman herttainen. 


Kirppishaukalla on aina vermeet varattuna ainakin pariksi vuodeksi eteenpäin. Elämässä on ennakoitava, jos likipitäin kaikki tulee kirpputoreilta.Ihmisille monesti on yllätys, että talosta löytyy 300 litran arkkupakastin ja tietokone. Löytyy, mutta suljetun oven takaa. Syy tällaiselle järjestelylle on yksinkertaisesti vähäinen säilytystila ja jokseenkin hankala pohjaratkaisu. Esimerkiksi olohuoneessa on valtavasti hukkaneliöitä, ovia löytyy joka seinustalta. Vastaavasti muut huoneet on melko pieniä.

2 kommenttia:

 1. Mutta miksi puulaatikko on piilossa vaatehuoneessa? Noin hienon luomuksen tulisi olla jossain näkyvillä :)

  Kiitos että lisäsit blogini sivubanneriisi. Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se toisinaan ollutkin esillä, mutta pienen kokonsa vuoksi ei oikein ole lopullista paikkaansa löytänyt. Harmi, kun en ole tajunnut kymmenen vanhana miettiä käyttötarkoituksia tarkemmin :D

   Käyn säännöllisesti lukemassa sun blogia eli se on ehdottomasti paikkansa ansainnut :)

   Poista