perjantai 3. tammikuuta 2014

Ei kaikkea tarvitse tehdä itse?

Meidän talouteen nykyään tulee todella harvoin mitään uutena, liki kaikki on kierrätettyä. Lisäksi itselläni on suuri halu tehdä itse pieniä askareita. Monia kodissa tarpeellisia asioita, kun ei helposti edes kirpputorilta löydy.

  Pellavapyyhe 0,50e, 95-vuoden kalenteripyyhke 0,10e

Keittiöpyyhkeet ovat kaikki nämä vuodet roikkuneet allaskaapin vetimestä kirppikseltä löydetyillä Tupperwaren pyyhkeenpitimillä. Kätevät nuo muovihärpäkkeet ovat olleet, mutta ei ne silmää miellyttänyt. Tarvittiin pätkä nyöriä ja verhonipsut. Vaan kuka arvaakaan mistä on kierrätetty helmet? Vihjeeksi voin antaa, että mennään 70-luvulle ja alunperin ovat olleet aivan eri tarkoituksessa.

Takkahuoneessa on monia asioita, jotka on häirinnyt jo pidempään. Itseasiassa koko takkahuone ottaa epäkäytännöllisyydellään aivoon. Huoneelle kun ei ole muuta käyttöä kuin takan lämmittäminen. Ompelu/askartelupöytäni löytyy myös takkahuoneesta, mutta yleensä iltaisin siellä on niin kuuma, että tuunailen mielummin keittiössä.Takkahuoneen valaisimet on yksi häiritsevä asia. Kattovalaisimelle olen jo keksinyt ratkaisun, mutta pöytälamput odottaa itseään vielä kirpputoreilta löydettäväksi. Väliaikaisena ratkaisuna teippailin eilen teippifirman ylijäämämateriaaleilla piparireunan Ikean kuutioon. Nyt ehkä siedän sitä, kunnes löydän The lamppuni. "Nortti" tuhkakuppi roskisaarteita.

Olin aivan päässyt unohtamaan tämän iiiihanan peilin varaston kaappiin. Nyt se saa majailla takkahuoneessa, kunnes joskus löytää lopullisen paikkansa talosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti