keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tunnetilataulu


Otin aikoja sitten kirpputorin ilmaisten laatikosta taulun. Se oli ruma. Niin kamala, että oli jopa kaunis. Maassa makaava patsas, hevonen ja selin seisova nainen. Aikansa vietti vessan seinällä, kunnes päätyi roskakasaan. 

Eilen maalasin taulun pohjan mustaksi. Ehkä jonakin muuna päivänä pohjasta olisi tullut keltainen tai punainen. Eilen illalla siitä tuli musta. Se oli sen hetken tunnetila. 

Tänään läästin pintaan liimaseoksen. Valitettavasti tulos ei ole pysyvä, mutta kuva kertoo jälleen palan tuntemuksistani päivääni, hetkiäni, tuntejani kohtaan. Ehkä illalla jatkan, kenties ensi viikolla vasta. Jatkan kun siltä tuntuu, seuraavan osan, seuraavan tunteen. Kenties se on harmaata, kenties riemukkaan oranssia. Aika näyttää, päivät kertoo. Se on tulevaisuutta.

2 kommenttia:

 1. Tunnetilataulu <3 Ensinäkin se on musta mielenkiintoinen ja kaunis. Toiseksi idea on älyttömän hyvä. Olisi hauskaa maalata taulua vaikka kuukauden ja nähdä siinä kaikkien päivien kulut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli multa jotain uutta ja ihmeellistä. Vaikka tykkään tehdä käsillä, en ole koskaan osannut piirtää tai maalata. Tai ehkä osaisi, jos uskaltaisi. Vierasta ja uutta vain. Jo pohjan valmiiksi saattaminen kuitenkin erityisen rentouttavaa.

   Siinä se odottaa olohuoneessa seuraavaa siirtoa, on vain musta tausta. Pohja valmiina mihin vain :)

   Poista