Vegaani ja gluteeniton lasagne
2 sipulia
1 paprika
3 valkosipulinkynttä
1 mieto chilipalko
3 porkkanaa karkeana raasteena
Pyöräytä pannulla tovi voissa/öljyssä.
Lisää
500 g tomaattimurskaa
200 g soijajugua
1 dl vettä
1 dl punaisia linssejä huuhdottuna
1 tölkki papuja
oreganoa, basilikaa, suolaa, mustapippuria maun mukaan
Anna maustua tovi miedolla lämmöllä, tarkista maku.
Lado kerroksittain voideltuun uunivuokaan kesäkurpitsaviipaleiden kanssa.
Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
Paista 175 asteisessa uunissa noin tunnin ajan.
Syö. Paljon. Maha täyteen. Kroppa kiittää, mieli piristyy.
Vieläkö joku sanoo, että kasvisruoan laittaminen on vaikeaa ja monimutkaista?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti