perjantai 29. marraskuuta 2013

Viimeisiä päiviä kotiäitinä

Meitä kohtaa viikon päästä suuret muutokset. Kolmen vuoden kotiäitiura saatetaan päätökseen ja leipätyö kutsuu. Uhmaikäisen kanssa eläessä töihin palaaminen tuntuu jopa mukavalta ajatukselta. Toisinaan.

Aurinko- ja virkattupeitto 0,50e/kpl, Familonin kukkatäkki 2e, pallollinen "huopa" veljeni vauva-ajoilta

Viimeisiä kotiaamuja vietettiin taas tapamme mukaan koirien kanssa ulkoillen. Taloudestamme löytyy kaksi ulkokoiraa.


Pyry, pian 3v sekarotuinen sydäntenvalloittaja saapui Riihimäen Onnentassusta perheeseen vuosi sitten. Pitovaikeuksien vuoksi tarhalle tuotu jätti valtasi sydämen oitis ja pitovaikeuksista ei ole ollut tietoakaan meillä asuessa. 


Siru, rakas esikoinen on jo 5-vuotias koirasusi. Lämminsydäminen lapsenvahti, jolle oma lauma on tärkeä. Etenkin Pyry - viha-rakkaus-suhteessa, tietysti.


Lopuksi haluan kertoa, että nyt ja tulevaisuudessa tulen puhumaan PALJON rakkaasta harrastuksestani ja elämäntavasta eli kirpputoreista ja huutokaupoista sekä jakamaan aarteita kuvina täällä blogin puolella. Harrastukseni taustoihin palaan varmasti myöhemmin, mutta eilen tein niin uskomattoman löydön, etten ollut todeksi uskoa.

Mummolamppu 7e

Olen etsinyt valaisimia vanhojen ja mauttomien Ikea-lamppujen tilalle jo vuoden verran. Lampun on oltava mummolamppu, mutta omattava oma persoonansa. Kenties tämänkin lurjuksen jalka vaihtaa vielä väriä jossain vaiheessa (näin sen oitis mintun vihreänä). Mikä tahansa mummojen huushollista löytyvä lamppu ei kelpaa. Tämän kohdalla se oli ensirakkautta, vihdoinkin mulla on The mummolamppu olohuonetta kaunistamassa!
  
Ja toki lampun vierestä löytyy myös mummon käsityö. Näitä lapasia on tahkottu vasta puolisen vuotta motivaation puutteessa eikä valmista näy. Taitaa olla pakkaset ohi ennen kun vanttuut on kädessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti