sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Murenan verran paistetta marraskuun ankeuteen


Ette usko, en uskonut itsekään. Saadessani kutsun Herkku ja Lahja Murenan joulunavaukseen mietin kahdesti. Ajatukseni tonttulakeista ja taustalla soivista joululauluista kävi ensimmäiseksi mielessä. Päätin uskaltautua, hypätä rohkeasti mukaan. 

Murenan Miina piti meille tovin esittelyä puodistaan, kertoi kokemuksia ja suosituksia hyllyistä löytyvistä pesuaineista. Miina kertoi asiakaskunnasta noin 40% olevan miehiä, eikä suotta. Notkuvat makkara- ja lihakaapit, laajat valikoimat mausteita ja kastikkeita sekä luomuruoka vetoaa varmasti myös miesasiakkaisiin. Joululahjapakettiin vaimolle puolestaan voi sujauttaa vaikka pari pulloa pesuainetta, mutta on syytä muistaa laittaa mukaan myös lahjakortti isännän siivouspalvelusta.

Kauneushuone Ametistin Miia puolestaan kertoi sadun omasta matkastan luonnonmukaisia tuotteita käyttäväksi kosmetologiksi. Lahjakassista ilmestynyt vadelmavoide on ollut jo ahkerassa käytössä itselläni työpaikalla ja luonnonkosmetiikkaa vuosia käyttäneen on hienoa miten Salostakin löytyy hoitola, josta on saatavilla "puhtaita" kauneushoitoja. 

Oliko ilta Murenassa pelkäämääni tonttuilua? Eipä ollutkaan! Tonttuja vilahteli vain sisustuspuolen tuotteissa, jotka olivatkin tähän aikaan vuodesta kas kas niin jouluaiheisia. Murenan murkinat tekivät suuren vaikutuksen, paljon luomua, kotimaista, lähellä tuotettua. Luontaisesti gluteenittomia, maidottomia ja sokerittomia vaihtoehtoja oli paljon. Taatusti jokaisella jotain!

Niipperi puolestaan tarjosi runsaan valikoiman teemaistiaisia ja pöytä notkui järjestäjien puolesta Murenan hyllystä löytyvistä herkuista. Paljon uusia ja mahtavia makuelämyksiä, santsasin kerran jos toisenkin. 

Pikku vinkkailuna joululahjoja tai huusholliaan koristeleville; marraskuun loppuun asti Murena tarjoaa 10% alennusta sisustustuotteista mainitsemalla sanan Pappadiippa ostoksen yhteydessä.

3 kommenttia:

 1. On niiiiiin ihanat, ihanat, ihanat kuvat ja ihan tosi kivan näköinen kauppa. Voi hitsi, lähtisin kyllä mukaan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkeäkään en katunut :) Ja palaan vielä, taatusti. Härkäpapupasta varsinkin jäi mieleeni kummittelemaan.. Pakko maistaa!

   Poista
 2. Toi on ihana paikka! Ei ole hetkeen tullut käytyä, joten jo tekisi mieli. Toivottavasti ehtii tän kuun puolella:)

  VastaaPoista