sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Keskikesäsillä


Onnellisen juhannuksen resepti

- Kaksi pientä vihtojaa
- Tuntikaupalla ulkoilua
- Pari vauhdikasta juoksulenkkiä
- Puolikas pullo punaviiniä
- Tunteja kokon äärellä
- Kasoittain kuulumisia, rupattelua, ajatusten vaihtoa
- Yksi ravintolalounas tärkeiden kanssa
- Hyppysellinen mieleen talletettuja aistimuksia aamuyön tunteina yksin usvaisella joella
- Kymmenittäin lämpimiä halauksia, iloisia ilmeitä, välittäviä ihmisiä
- Oman maun mukaan koivun tuoksua, ruispeltoa, tyyntä järvenselkää
- Pyykkikoneellinen nuotiolta tuoksahtavia vaatteita
- Yhdet 13 tunnin yöunet

En käyttänyt tarkkoja mittoja, en etsinyt sopivaa reseptiä. Aloitin yhdellä aineella, sekoitin ja lisäsin oman maun mukaan. Lopputulosta voi verrata uunituoreeseen korvapuustiin; sydämessä asti lämmittävä, kertakaikkisen miellyttävä ja taatusti ikimuistoinen.

2 kommenttia:

 1. Mua alkoi heti kiinnostaan tuo lenkki jonka olet juossut. Näyttää menevän ihan meidän nurkilta, ja mulle kun nämä nurkat on vieäkin vähän vähemmän tutut, meneekös tuolta oikein joku lenkki jonka saa mentyä ympäri, ettei aina tarttis mennä samaa tietä johonki ja ihan täysin samaa takasin.
  Ja toivottavasti et oo menny meiän ohi, niin että tuo koiruus on karannut pihasta.... :/ Se juhannuksen aikana päätti kerran lähteä porttien ulkopuolelle. Kirosanojen saattelemana sen hain sieltä pois, onneksi mitään ei kuitenkaan sattunut. Hävetti vaan jälkeenpäin, että mitähän ne ihmiset musta oikein ajattelee, jotka siitä sattui just ohi menemään......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin niillä mokomilla on tapana tehdä ja emännillä tapana perään noitua. Monesti oon ajatellut miten pahasuisena ja kiukkusena akkana ne naapurit mua pitää, jotka ei paremmin tunne :D

   Tuo lenkki meni siis Ryhtänkyläntien päästä metsän kautta Syvänojantielle ja sieltä vielä jotain pikkutietä.. Kuinka pitkän lenkin sä haluisit? Pistän ajatusnystyrät töihin. Kyllähän siellä reittejä on.

   Mä en teidän ohi juur kulje, eksyn useimmiten metsään, pelloille ja poluille. Nekin kerrat kun ohi olen jalan kulkenut, on Viski kauniisti haukkunut talon nurkalla vain :)

   Poista