tiistai 24. maaliskuuta 2015

Sisarusrakkautta


Sisko: Kattos ny misä mää kävin! Siinä se o, täydellinen talo! Aivan mahtava, aivan täydelline! Täydellisellä paikallaki! 
Veli: *puhahdus*
Sisko: Ton mää ostan, kymmene vuoden päästä, sit ku lapset on teinejä ja mulla on aikaa´toteuttaa unelmiani. Sit mää istun tuvan akkunan vieres ja ryystän aamukahvetta joutsenten joelle paluuta katellen.
Veli: Kymmene vuoden päästä sun unelmastas ei oo jäljellä ku kivijalka. Se o lahonnu paikkaas.

Määki sua, velikulta!

4 kommenttia:

 1. Häntälässä? Jos puhutaan samasta talosta, niin murehdin aina talon kohtaloa, ku ohi huristellaan..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä löytyy Jokioisten Vaulammilta. Mutta nyt alkoikin kiinnostaa minkä tien varresta moinen kaunistus Häntälästä löytyy. Häntälässä (vaiko Syvänojalla?) kyllä on yksi ihan äärettömän kaunis kummitustalo, jota olen kauan ihaillut, mutta en nyt usko samaa tarkoittavani. Tuohon taloon liittyy melkoisen karmiva historiakin, joten ei liene ihme miksi tyhjillään seisoopi.

   Poista
 2. Siis Häntälästä, kun lähtee Pyölin suuntaan, niin se on "ihan kohta" siinä vasemmalla rinteessä. Oon kattonu sitä vaan autosta ohi mennen, eli kovin tarkasti en osaa kuvailla. Tuli vaan se talo näistä kuvista mieleen. Arvaat varmaan, että mua alko kiinnostamaan talon historia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu. Tiedänhän moisenkin. Tämä mitä itse ajattelin on enemmänkin kerkolan suunnalla. Siinä kyseisessä talossa kummitteli rajumman sorttisesti vuosikymmeniä, kunnes yksi omistaja avasi lattiat ja kaivoi jokusen luurangon ylös. Loppui kummittelua ja kaiketi nykyään on jopa kesäasutettuna.

   Poista