maanantai 10. helmikuuta 2014

Jotain uutta, paljon käytettyä

En juurikaan taida huijailla, jos sanon, että talouteemme tulee vähintään 90% vaatteista ja esineistä käytettynä. Ostan todella harvoin mitään uutena ja nämä harvat esineet on huolella valittuja. Viikonloppuna poikettiin Humppilaan MLL:n kirpputorille. Ehdottomasti paras mahdollisuus löytää edullisesti hyvää lastenvaatetta käytettynä on juurikin MLL:n kirpputorit.

Legginsejä 0,50-2e /kpl (MLL-kirppis)

Muumi-mekko 4e (MLL-kirppis), Tutan aito retromekko 2e (Tiluuna)Bamse-tunikat 2,50e/kpl (MLL-kirppis)

Lindex vk-takki 4e (MLL-kirppis), Remu toppahaalari 40e (Tiluuna)

Rap-kengät 25e (Tiluuna), RV uudet villahousut 3e, palapelit 2e /kpl (MLL-kirppis)

Rapin kenkiä ihailin jo vuosi sitten alessa, mutta nyt hinta vasta oli niin alhainen, että olisi ollut rikos jättää ne hyllyyn. Tosin hieman saattoi myös nolottaa kantaa villavuoriset ekologisesti valmistetut nahkakengät ulos Tiluunasta tuolla hinnalla... Remun toppahaalari oli myös niin hyvässä alennuksessa, että varastoin taas seuraavaan talveen. Etenkin, kun tuntui vaativalle käyttäjälle kelpaavan väritykseltään.

Remun haalareiden laatu on yllättänyt täysin töissä seuratessa ja kirpputorilta ostettujen pukujen perusteella. Oma lapsi ei ole mikään päiväkodin kovin rymyäjä eli uskon tämän riittävän oikein hyvin kestoltaan. Kosteussuojattu kotimainen puku, joten miksikäs ei? Etenkin kun puku on erittäin helppo lapsen pukea itse päälle. Toisin kuin tähän asti suosimani Molon Polaris haalarit...

Kirppisostokset ei olleet mitään äärettömän halpoja, mutta kaikki enemmän kuin tarpeeseen. Kivat tunikat ja mekot, puhumattakaaan siisteistä legginseistä tuntuu olevan aika vaikeasti löydettäviä. "Kauppatakki" kevääksi löytyi sattumalta, kuosikin miellytti meidän molempien vaateliaiden silmää. Pienet villapöksyt ostin lahjaksi jollekin tulevalle kestopyllylle Palapelit. Tuskin tarvitsee edes sanoa miten paljon kolmevuotias palapelejä kokoaakaan. 

Monta reissua kirppikselle olen tehnyt viime viikkojen aikana turhaan, löydöt on olleet tosi harvassa. Kirppismotivaatio pomppaa hetkessä korkeuksiin, kun tekee muutaman hyvän löydön. Nyt jaksaa taas koluta kulmakunnan kirpputoreja :)

Autiotalo matkan varrella. Surullisen kaunista.


2 kommenttia:

 1. Hiukan onkin ihania löytöjä, toi vihreä Bamse-tunika on meillä violettina ja se on aika söppänä.
  Tarvitsee kai lähteä vähän uusimmille vesille, kun oon niin tottunu tossa F:ssä kiertelee kirppiksiä ja ne on jo aika nähty. Jospa noista lähikylistä löytys jotain mukavaa. Ainakin sinä tunnut löytävän hyvin kaikkea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Vorssasta mä melkein kaiken ostan :D Somerolta löytyy vaikka ja mitä menneiden vuosikymmenien romuja, mutta siellä on aukioloajat niin takapuolesta, ettei töissä käydessä koskaan ehdi. Kyllähän isommissa kaupungeissa on parempi tarjonta, mutta niin on hinnatkin :-O

   Poista