perjantai 4. huhtikuuta 2014

Menneiltä vuosilta nykyaikaan

Humps. Aikakone on vienyt nämä asukkaat menneisiin vuosikymmeniin. Eilen valmistui takkahuoneen seinän "tapetointi" kuuskytälukusilla, lopputulos paljastunee täälläkin myöhemmin. Vuosikymmenien takaisia kirpputorilöytöjäkin on pari tehty. 

Metsovaaraa kolme verhollista 1e/kpl
Lamppunen 0,50e
Ai miten kovin onnellinen olinkaan kun kotona hoksasin vanhan kaapin ja Metsovaaralaisten natsaavan keskenään vallan mainiosti. Vielä kun nuo maitokahviseinät olisi kauniimman väriset niin jopas kelpaisi! Lampusta irroitin ensitöikseni muovisen kellastuneen "kaunistuksen" metallijalan päältä. Vielä kun osaisi päättää minkä väriseksi valkoiset osat maalaillaan..


Sitten viikon hauskuutukseen. Ensiksi. Ehei ole vauvoja tulossa taloon. Toiseksi olen ennen lapseni syntymää vastustanut sittereitä. Etenkin sellaisia, jotka pimputtaa ja tärisee. Yhden vaativan, tyytymättömän ja vain pystyasennossa nukkuvan (refluksi)vauvan jälkeen olen saattanut mieleni muuttaa. Sitterikin lienee tärinöineenkin olevan ihan käyttökelpoinen arjen helpottaja pienissä määrin käytettynä. 

Kävipäs nyt näin, että yhden jos toisenkin mutkan kautta tämä sitteri sitten päätyi taloon kaikesta tarpeettomuudestaan huolimatta ilmaiseksi. Kunnon Vileenin on kovin vaikea vastustaa, jos jotain halvalla saa. Ilmaisesta olisi liki rikos kieltäytyä. Viihtyköön kapistus ainakin sen aika, että kankaat on kuurattu. Loppu onkin historiaa.

4 kommenttia: