torstai 29. tammikuuta 2015

Oivallus


Ensimmäistä kertaa viikko sitten sanoin nauttivani ruoan laittamisesta. En ole asiaa ymmärtänyt, mutta näin se vain on. En ole hyvä kokki, tuskin moiseksi tulenkaan. Tavoitteeni on olla tarpeeksi hyvä itselleni ja lapsille. Tunsin tänään kuitenkin valtavaa ylpeyttä syödessäni hyvältä maistuvaa raakasuklaata, saadessani sellerismoothieen maistuvan lopputuloksesta ja kauhoessani (suuhun, ei kun) siivilään kotijuustoa yöksi valumaan. Myönnän olleeni itsestäni ylpeä.

Ihminen on tarpeeksi hyvä riittäessään itselleen. Piste.

2 kommenttia:

  1. Minäkin tein jouluna kotijuustoa, oli aika hienoa kun se onnistui. Parasta kun perhekin söi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en ole koskaan saanut epäonnistumaan, kinkkumittari on varsin oiva mittaamaan myös maidon lämpötilaa. Ilman mittaria en kyllä lähtisi arpomaan ja epäonnistuisin taatusti.. Eipä sekään loju suottas laatikossa ;)

      Poista