torstai 6. marraskuuta 2014

Syntymäpäivä marraskuussa


Äiti muisti tytärtään juhannuksena neljännesvuosisataisen kunniaksi virtuaalisella setelillä. Painotti, että raha tulee käyttää omaan hyvinvointiin, omiin tarpeisiin. Tarkoittaen kaiketi vaatekauppoihin tai kauneushoitoihin suuntaamista. Annoin roposten marinoitua tilillä, mokoma ei kuitenkaan lähtenyt poikimaan. Lopulta keksin oikean tarpeen. Jotain mitä oikeasti tarvitsen. Isäni esitteli suunnitelmista kerrottuani oman Lapin-aarteensa, myöhemmin sain myös toisaalta vahvistusta merkin valintaan.

Miksi tyytyä yhteen, jos hyvässä alennuksessa ovat... Toinen on järeämpi, istuu käteen täydellisesti. Kuvan yksilö on esteettisempi, naisellinen ja siro. Sellainen käsilaukkumalli?

Kuvassa esiintyy Marttiinin Ilvespuukko 121, kaapissa odottaa Jätkänvuolu. Molemmat avainlipulla valmistettuja kotimaisia tuotteita, joka oli itselleni ykkösasia puukon ostoa suunnitellessa. 

Kotimaisuudestaan huolimatta sain haaskattua vasta osan lahjuksesta. Ehkä jatkan naisellisella tuhlauslinjalla ostaen seuraavaksi makuupussin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti