lauantai 12. heinäkuuta 2014

Menopelit


Kuvat mummin ottamia. 
Liikunta yhden lapsen kanssa luo haastetta, mutta entistä enemmän saa asiaa pohtia kahden äitinä. Yksinäisille juoksulenkeille pääsee valitettavan harvoin, joten on keksittävä muita tapoja liikuttaa itseään. Autohan meillä on, mutta eipä siitä kukaan hyödy, jos sillä suhataan kaikki pienetkin matkat.

Esikoinen ei ole vielä päässyt jyvälle potkupyöräilystä. Arkana lapsena pelkää kaatumista ja ajetut matkat on lyhyitä ja hitaita vaikka treeniä on takana jo yli vuoden ajalta. Sen sijaan nuorempi onkin hurjapäisempi tapaus ja potkuttelee jo parin viikon treenin jälkeen kuin vanha tekijä. Vauhtia riittää ja parin kilometrin matka taittuu helposti, kunhan reitti on lapselle sopiva ja turvallinen.

Pähkäiltyäni asiaa löysin Babyjogger F.I.T rattaat. Ensimmäiset uutena ostetut rattaat, jo on aikoihin eletty! Näissä on tilaa vielä ainakin vuodeksi eteenpäin ja painorajana on 34 kg, joka on varsin harvinaista lastenrattaille. Nyt saadaan toinen tenava kyytiin istumaan ja äiti voi ottaa jopa muutaman juoksuaskeleen pysyäkseen vauhtihirmun perässä. Mikäli pienelle potkuttelijalle iskee väsymys kesken matkan on mahdollista heittää pyörä rattaiden päälle kuljetukseen ja napata matkantekijä selkään Wompat-kantoreppuun. 

Tarkoituksena on tilata myös toinen Puky, jotta molemmat pääsee yhtäaikaa potkuttelemaan. Pukyn ostamiseen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Pyörä on pitkäikänen, helppo lapsen käsitellä, kestävä ja edullinen. Haaveissani ensi kesänä juoksen mukeloiden perässä, kun he viilettävät jo pitkää matkaa pyöriensä kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti